webdesign

Webdesign is het ontwerpen van websites of webshops. Webdesign bestaat hoofdzakelijk uit twee delen, de vormgeving en de gebruikservaring. Webdesign is voor de bezoeker van je website, jouw potentiële klant! De bezoeker wil dat het er mooi uitziet en gebruiksvriendelijk werkt. Binnen een paar seconden bepaalt de bezoeker of hij je website interessant vindt of niet. Daarom is het cruciaal om na te denken over het ontwerp van je website! Be-Creative wilt je hier graag bij helpen.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet gebruiksvriendelijk werken. De website moet veilig zijn, logisch en duidelijk. Jou potentiele klant moet zo snel mogelijk snappen wat hij moet doen om bij zijn doel te komen. Als je website niet gebruiksvriendelijk werkt haakt een bezoeker af. In een wireframe ontwerpen we alle elementen van je website. Wij denken na hoe we alle elementen kunnen verwerken maar het toch logisch en duidelijk houden.

vormgeving

Naast dat je website gebruiksvriendelijk moet werken moet het er ook aantrekkelijk en mooi uitzien. Na dat wij een wireframe hebben gemaakt en er content is geschreven gaan we het wireframe vormgeven. Met een samenhang van knallende kleuren, mooie illustraties en sprekende lettertypes maken wij een mooi design.

Onze werkwijze

Stap 1. Inspiratie

De eerste stap is inspiratie opdoen. Dit doen wij in een kennismakingsgesprek, hierbij stellen wij jou vragen om jou wensen en behoeften duidelijk te krijgen. Nu we geïnspireerd zijn weten we wat we willen gaan maken. Vervolgens gaan we doelen stellen zodat we ergens naar toe kunnen werken.

Stap 2. Wireframe

De tweede stap is het maken van een wireframe. Een wireframe is een grof design van je website of webshop. Per pagina staat waar welk element moet komen. Door het wireframe wordt duidelijk hoe je de bezoekers door je website wilt navigeren.

Stap 3. Ontwerp

De derde stap is het ontwerpen van je website of webshop. Hierin gaan wij het wireframe vormgeven. De kleuren, typografie, afbeeldingen en illustraties worden toegevoegd en goed gepositioneerd. In deze fase wordt het duidelijk hoe de website er precies uit gaat zien.

Stap 4. Uitvoering

De vierde stap is het uitvoeren van de voorbereidingen. Nu gaan we de website of webshop echt bouwen. We hebben al nagedacht hoe de website er uit moet zien, nu bouwen we het gemaakte ontwerp na in wordpress.

Stap 5. Oplevering

De vijfde stap is de oplevering. We hebben de website of webshop af en getest. Nu gaan we de website aan jouw presenteren. In een presentatie lopen wij de website door en verstellen wij wat we allemaal hebben gedaan.

Stap 6. Feedback

De zesde stap is feedback. Na de oplevering horen wij graag feedback. Kan er nog iets beter? Als jullie tevreden zijn over het resultaat horen wij graag hoe jullie de samenwerking vonden verlopen. Wat kunnen wij de volgende keer beter doen?

Stap 7. Lancering

Stap zeven is het lanceren van jou website of webshop. De website mag live. De website wordt gepopeld aan je domein en je bent online vindbaar.

kom in contact met ons