Vacature: online marketeer
Werken bij een nieuw online marketingbureau?

Ben jij een creatieve webontwikkelaar met een analytische kijk op onlinezaken? En wil je samen met ons webshops nog succesvoller maken? Dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

Wij zoeken een online marketeer met analytische skills die ons creatieve team komt versterken.

De rol van de online marketeer
Bij Be-Creative vervul je als online marketeer een multidisciplinaire rol.

De verschillende disciplines omvatten onder andere wisselen af van CRO, SEA, SEO, e-mail-automation en Data Analytics.

Je overlegt met klanten en collega’s om de gestelde doelen te behalen en je zet de juiste online campagnes op.

Liefde voor de technische kant van dit mooie vak spat er bij jou van af en je weet als geen ander hoe belangrijk klantbeleving en gebruiksvriendelijke websites zijn.

Jouw enthousiasme, humor en positieve kijk op zaken zie je terug in jouw werkwijze en in je communicatie met onze klanten.

Je houdt van uitdagingen en van jezelf blijven ontwikkelen.

Waarom bij Be-Creative werken?
Wij werken met een enthousiast team aan goedlopende webshops. Iedereen heeft zijn eigen rollen en veel eigen verantwoording. In een positieve sfeer en met veel dynamiek realiseren wij groei van webshops.

Be-Creative is een klein en snelgroeiend marketingbureau met klanten in de MKB-sector. We werken voor een aantal verschillende webshops van de Den Boon Group en voor diverse externe klanten.

De Den Boon Group heeft een aantal bedrijven in de bouwsector, verschillende webshops met bouwgerelateerde producten als kitten en lijmen, een aantal food- en fashionshops.

Als team denken we met onze klanten mee op strategisch en uitvoerend niveau. En we zijn sterk in het creëren van aantrekkelijke belevingservaringen bij bezoekers.

Solliciteren?
Het lijkt ons leuk om je te leren kennen. Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie en je kunt aantonen dat je zelfstandig aan de juiste marketingknoppen kunt draaien.

Het is een pré als je ervaring hebt met social media marketing. Voor onze klanten adverteren we regelmatig op Facebook, Instagram en Tiktok, en zetten we LinkedIn-campagnes op.

Voor deze rol zoeken wij een online marketeer op hbo-niveau. Maar we nodigen je ook uit om te solliciteren als je mbo-niveau 4 en aantoonbare ontwikkeling in het vakgebied hebt.

Lijkt dit je wat? Stuur jouw CV begeleid met een motivatiebrief en portfolio naar info@be-creative.nl.

Standplaats: Heerde. Wie weet tot snel!