Print en druk

Ben jij opzoek naar een eerlijke en betrouwbare partner voor jou print- en drukwerk? Dan ben jij bij Be-Creative op het juiste adres! Met veel passie en plezier willen wij jou digitale ontwerpen geprint of gedrukt leveren.

Een totaaloplossing

Wij bieden een totaaloplossing. Eigenlijk gaat niets ons te ver! in samenwerking met onze partners beschikken wij over drukkerijen waar diverse offsetpersen staan. Onze grote opdrachten worden daar geproduceerd. Met de opkomst van de digitale druktechniek zijn wij in staat om offset en digitaal te combineren in spraakmakende drukwerkproducten. Zo kunnen wij niet alleen een mooi grafisch ontwerp maken, maar het product ook zelf fysiek leveren.

Verschil tussen print en druk?

Wat is eigenlijk het verschil tussen print en druk? Heel simpel gezegd is digitaal printen de beste optie voor kleine oplages met spoed. Daar in tegen is offset drukwerk juist de beste optie voor grote oplages. Door het slim combineren van orders van verschillende klanten, heeft offset drukwerk (zeker bij hogere oplages) de laagst mogelijke prijs.

Voor een aantal producten kun je zelf kiezen of je digitaal of offset wilt drukken. Onder deze producten vallen bijvoorbeeld flyers, visitekaartjes, folders, ansichtkaarten en posters.

We adviseren en helpen je graag bij het maken van je keuzes. Wil je meer informatie of een offerte voor het maken van pint of drukwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

kom in contact met ons